Kirunafestivalen

Kiruna Ridklubb har fått i uppdrag att arbeta under Kirunafestivalen!
 
Vi ska stå i Kassan/Entrén och kolla biljetter, sätta på armband och hälsa alla besökare välkomna. Vi jobbar i skift om ca 2 timmar mellan 18:00 – 01:00 från tors – lör. På torsdagen behöver vi vara ca 5 st åt gången, på lördag och fredag behöver vi vara 10 st åt gången. Du behöver ha tillgång till en smartphone för att kunna skanna QR-koderna på biljetterna.
 
Du som är från ca 16 år och äldre är välkommen att hjälpa till. Ange de dagar och tider som du kan stå samt dina kontaktuppgifter. Är du minderårig behöver du ha din vårdnadshavares tillåtelse. Vi ser helst att vuxna medlemmar står de senare tiderna och så kan ungdomar hjälpa till tidigare på kvällen tillsammans med en vuxen.
 
Länk till formuläret: https://forms.gle/Hr3ims7pMEVDb4Ls6