Vi i Kiruna Ridklubb har valt att göra en stor lotterisatsning tillsammans med
Folkspel (BingoLotto & Sverigelotten) och deras nya digitala prenumerationslotteri
JOYNA. Vi ser en möjlighet till stora intäkter löpande som på olika sätt kommer påverka verksamheten. Vår ambition är att ge alla aktiva chansen att vara med i detta intäktsarbete. Försäljningen kommer att starta den 3:e april och din uppgift blir att värva prenumeranter.

Vad är JOYNA och hur säljs det?

Vår förening tror på JOYNA som en stor framtida intäktskälla. Därför väljer vi att engagera hela föreningen i denna satsning. Vi hoppas att alla medlemmar kommer att bidra med en insats för att vi ska bli framgångsrika.

Syftet med JOYNA är att våra medlemmar hjälper till att sälja lotterna digitalt via en egen shop, och för varje såld prenumeration tjänar föreningen 50 kr. Lotten kostar 160 kr/mån för konsument och så länge de prenumererar får föreningen förtjänsten. Detta skulle innebära stora möjligheter för oss om vi alla kunde hjälpas åt att sälja ca 5 – 10 prenumerationer var per hushåll.

JOYNAs hemsida

Alla ni som brukar hjälpa till vid de ordinarie försäljningarna brukar vara ca 100 st, detta skulle ge: 100 x 5 x 50 = 25 000/mån till föreningen. En fantastisk inkomst under året som skulle kunna bidra till utvecklingen av ridskolan; nya klubbhästar och ny utrustning. Ju fler prenumerationer vi säljer desto bättre!

Vi ser detta som en relativt enklare insats för er medlemmar där vi lägger fokus på en försäljning istället för nuvarande fyra + Bingolotter.

Registrera dig som säljare idag:
Registrera dig här!

För dig som förälder

Med JOYNA erbjuds vi en möjlighet till att tjäna pengar utan hantering av fysiska produkter och swish-betalningar. JOYNA säljs genom ditt barns unika webbshop där du enkelt och smidigt värvar prenumeranter för att stötta ditt barns grupp och förening.

Du som förälder är den som registrerar ett säljarkonto åt ditt barn och sen kan ni dela er säljlänk till släktingar och vänner. Ni förbinder er inte att själv prenumerera utan ni blir endast säljare. Vill ni själv köpa en prenumerationslott gör ni det bara via er egen säljlänk.

Vill du köpa en lott?

Vill du köpa en lott men vet inte vem du ska köpa av? Här finns en lista på lottförsäljare och en länk till deras personliga webbshop.

Sarah Élwsköld: Till webbshop